Nordbro är ett privatägt bolag som sedan 2006 erbjuder helhetslösningar inom juridik och inkasso. Vår målsättning är att göra affärsjuridisk specialkompetens tillgänglig för alla, även de mindre företagen, genom att ge råd och service på ett rakt och opretentiöst sätt med siktet inställt på ekonomiskt mervärde. Vi är idag ca 40 engagerade medarbetare som arbetar dels från vårt huvudkontor som ligger i Malmö Live-området och från vårt kontor i Växjö.

Nu söker vi en VD som skall leda och utveckla vår verksamhet in i nästa fas av bolagets historia. Drivs du av att skapa affärsmässigt hållbara resultat tillsammans med dina medarbetare kan du vara den vi söker till denna spännande roll.

Vi erbjuder Dig

Som VD kommer du ha en roll med stor bredd i ett familjärt och entreprenörsdrivet bolag. Med ett totalansvar för operativa planeringen av verksamheten kommer du vara engagerad i bolagets alla delar för att stötta i olika beslut på daglig basis. Du förväntas även driva och bidra kring den kortsiktiga strategin tillsammans med styrelsen.

Du kommer att jobba aktivt med att utveckla och stärka Nordbros marknadsposition vilket innefattar att identifiera nya erbjudanden, paketera tjänster och ta ägarskap för större kunder och affärer samt utveckla kundbasen.

Finansiellt ska du säkerställa en hållbar ekonomisk tillväxt på kort och lång sikt, och du har budget och resultatansvar för hela bolagets verksamhet.

Genom ett aktivt och engagerande ledarskap ansvarar du för en arbetsmiljö där alla medarbetare ges rätt förutsättningar att nå sina mål, ta ansvar och på så sätt vidareutveckla verksamheten gemensamt som ett lag.

Vem är Du?

Vi söker dig som arbetat i ledande roller i personalintensiva tjänstebolag, gärna inom inkassoverksamhet eller närliggande branscher. Du har tidigare drivit mindre bolag i tillväxtfas med goda resultat liksom fullt ekonomiskt resultatansvar och finansiell rapportering.

Du har en gedigen erfarenhet av att skapa och genomföra större affärer, äga kundrelationer och leda andra att skapa goda säljresultat.

Vi arbetar i en miljö där IT system och processflöden är en viktig del av bolagets framgång, din erfarenhet av IT och systemförståelse är därför viktig för att du skall förstå hur vi kan optimera verksamheten.

Som person är du entreprenörsdriven, ser möjligheter och har energi att driva idéer till genomförande. Du inspirerar andra genom att vara positiv och målinriktad.
Som ledare är du trygg i dig själv, du skapar förtroende genom att agera som förebild och vara en kulturbärare för bolagets värderingar. Du har ett coachande förhållningssätt och har ett genuint intresse för andra människor.

Du har en relevant akademisk examen exempelvis inom ekonomi eller närliggande och gärna en VD utbildning eller motsvarande.

Kan detta vara din nästa utmaning i karriären är du välkommen att skicka oss din ansökan till vd@nordbro.com. Mer information om Nordbro hittar du på www.nordbro.com och vill du veta mer om rollen kan du kontakta oss via vd@nordbro.com med ditt telefonnummer så ringer vi upp.

Vi önskar din ansökan snarast men senast 26:e juni. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande.

OBS Vi undanber oss alla samtal gällande rekryterings- och annonseringstjänster vänligen men bestämt.