Våra tjänster

Det är viktigt att du förstår vad vi gör, lika viktigt att vi förstår ditt arbete. Vi är ärliga, kompetenta och har respekt för dina pengar. Vill du veta mer? Fyll i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig och berättar mer. Välkommen!

Inkasso

Nordbros obestånds- och inkassogrupp kombinerar den personliga servicen och tillgängligheten över telefon med automatisk databehandling och moderna IT-verktyg. Den juridiska kompetensen gör att vi direkt kan hantera de frågor som skuldindrivningen kan ge upphov till.

Har du eller ditt bolag utestående fakturor som inte har blivit betalda? Våra lättillgängliga, webbaserade lösningar innebär att du lätt kan skapa dig en bra rutin för obetalda fordringar och inkassohanteringen flyter på snabbt och smidigt. Du kan sedan följa dina ärendens status på din kundsida. Uppkommer det frågor hos dig eller hos oss tar vi snabbt kontakt med varandra via telefon.

Vårt mål är att baserat på vår juridiska kompetens och ekonomiska hänsyn ge dig bästa möjliga vägledning. Vår obestånds- och inkassogrupp månar dessutom om att även ge den betalningsskyldige ett gott bemötande, eftersom vi vet att den som är skyldig dig pengar i dag kan bli din kund igen.

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer. Välkommen!

Ja tack, jag vill gärna få ert nyhetsbrev