Företagspaket

Företagspaket

För dig som företagare består en stor del av vardagen av regler. Även om du har viss kännedom om de vanligaste branschspecifika bestämmelserna, finns det regler om exempelvis skatt och personal som är nog så viktiga att följa. För att inte tala om hur man bäst hanterar en tvist.

Hur säkrar du i dag att du håller dig underrättad om vad som gäller och snabbt kan få rådgivning om någonting oväntat skulle inträffa? Eller om du vill få svar på någonting som du har funderat över länge? Genom att bli kund hos oss får du tillgång till en juridisk rådgivningstjänst som är unik genom sin tillgänglighet och kvalitetsnivå. Hela vår juridikavdelning står till ditt förfogande!

En annan utmaning som du som företagare tampas med är helt enkelt rätten att få betalt. Därför ingår även vår inkassotjänst i sin helhet i företagspaketet.

Genom att kombinera dessa två tjänster har vi skapat företagspaketet Juridisk rådgivning och inkasso. Är du intresserad av att veta mer om detta och hur du blir kund hos oss? Fyll i formuläret, så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Vill du veta mer om vårt företagspaket?

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Namn

Företag

E-post *

Telefon *

Ja tack, jag vill gärna få ert nyhetsbrev