Glädje, perfektion och succé är våra ledord

För att nå dit har vi slagit hål på föreställningen om
hur en juridisk byrå bör vara.

nordbro_omoss_2_v2

Nordbro särskiljer sig från andra firmor inom branschen genom inriktningen på helhetslösningar för våra kunder och att vi hängivet vill göra affärsjuridisk specialkompetens tillgänglig för alla – även för de mindre företagen. Våra medarbetare är på en och samma gång jordnära personer och specialister inom sina områden. Så behåll arbetskläderna på och stig ombord!

Nordbro bildades år 2006 av en jurist med rötterna i en småföretagarfamilj och en säljare med en vision om att komplettera utbudet av juridiska tjänster. Behovet av Nordbros koncept och tjänster har visat sig i form av en stabil och stundtals snabb tillväxt. Bolaget fick exempelvis år 2011 utmärkelsen regionalt gasellföretag av Dagens Industri.

I dag har byrån ca 30 medarbetare som alla är hängivna vårt uppdrag: att förse Sveriges företagare med tjänster inom områdena juridik och inkasso. Vår fokusgrupp är främst småföretagare, men byrån har även större bolag som kunder. Vårt säte finns i Malmö där vi har ett helt våningsplan i Malmö Live-området och vi har även kontor i Växjö.

Vi som jobbar på Nordbro

Vi är ett sammansvetsat lag av jurister, säljare och ekonomer som alla är motiverade att göra sitt bästa för bolaget och dess kunder.

 

Nordbro har kreditklass 5 enligt Syna

DI Gasell 2011

 

Nordbro blev 2011 utsedda till ett Gasellföretag enligt DI

Fortnox

Nordbro är partner till Fortnox

smaforetagarnasriksforbund

Nordbro är partner till Småföretagarna

fortnox_finans

Nordbro är partner till Fortnox Finans

Vi expanderar och söker duktiga medarbetare

Vi kan erbjuda obegränsade utvecklingsmöjligheter och team-spirit utöver det vanliga. Fyll i kontaktformuläret och bifoga ditt CV, samt personligt brev. Välkommen med din ansökan.