Våra tjänster

Det är viktigt att du förstår vad vi gör, lika viktigt att vi förstår ditt arbete. Vi är ärliga, kompetenta och har respekt för dina pengar. Vill du veta mer? Fyll i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig och berättar mer. Välkommen!

Redovisning

Nordbros ekonomiavdelning sköter bokföringen åt företag av vitt skilda storlekar. Här finns kompetensen att hantera alla de vanliga bokföringsprogrammen och såväl juridisk som företagsekonomisk expertis inom den egna organisationen.

En fungerande och ständigt uppdaterad ekonomisk redovisning är en framgångsfaktor för din verksamhet. Om du är småföretagare och själv sköter bokföringen kan administrationen bli betungande och ta alltför mycket tid från det som du är bra på. Om du redan låter en redovisare ta hand om företagets bokföring finns det all anledning att likväl ta kontakt med Nordbro för genomgång av vad vi kan erbjuda.

Genom vår breda kompetens blir vi en proaktiv partner när det gäller ditt företags ekonomi, snarare än en passiv bokhållare. Hör av dig, så bokar vi tid för ett startmöte i våra lokaler eller per telefon.

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer. Välkommen!

Ja tack, jag vill gärna få ert nyhetsbrev