Våra tjänster

Det är viktigt att du förstår vad vi gör, lika viktigt att vi förstår ditt arbete. Vi är ärliga, kompetenta och har respekt för dina pengar. Vill du veta mer? Fyll i formuläret längst ner på sidan så kontaktar vi dig och berättar mer. Välkommen!

Fakturaköp

Brist på likvida medel försätter lätt företaget i trångmål. Marginalerna för att kunna ta motgångar försvinner och företaget kan även ha svårt att ta sig an nya projekt. Detta gäller inte minst i entreprenadbranschen. Många gånger kan försäljning av fakturorna vara en utmärkt lösning.

Vi på Nordbro kan erbjuda våra kunder fakturaköp, även kallat factoring. Genom att sälja fakturorna kan du snabbt förbättra ditt företags likviditet och eliminera kreditrisken. Om ditt företag ofta har uppdrag som är framtunga vad gäller kostnaderna och om betalningsfristerna är långa, kan det vara särskilt angeläget att få in kapital snabbare genom factoring.

En annan fördel med att sälja sina fakturor är att administrationen kring bevakning och betalningspåminnelser försvinner. Tid frigörs helt enkelt till det som du är bäst på. Kontakta oss, så hör vi av oss och berättar mer.

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer. Välkommen!

Ja tack, jag vill gärna få ert nyhetsbrev