Nordbro öppnar kontor i Växjö

Sedan starten 2006 har Nordbro varit ett företag med ständig tillväxt, inte bara vad gäller omsättning och personal, utan även vad gäller idéer och utveckling i kampen om platsen som företagarnas bästa vän.

För lite drygt sex år sedan fick jag möjligheten att börja jobba som jurist på Nordbro. Jag imponerades direkt över den positiva och prestigelösa attityden, det välstrukturerade arbetet och affärsidén om att alltid leverera den bästa ekonomiska lösningen till klienterna.

Nordbro har klientet över hela Sverige, men fram till idag har all personal utgått från vårt huvudkontor på Malmö Live. Så det är med både stolthet och glädje som jag nu avslöjar att Nordbro öppnar ett kontor i Växjö på Södra Järnvägsgatan 5 redan vid årsskiftet.

I Växjö kommer vi att uteslutande jobba med juridik, men kan så klart hjälpa kunder vidare som vill ha service inom ekonomi, inkasso och administration till våra kollegor i Malmö. Växjökontoret kommer framförallt att fokusera på entreprenadjuridik, arbetsrätt och LOU. Vi söker nu jurister med intresse och förståelse för företagande för tillträde redan i januari 2018.

Mer information om tjänsten och annonsen finner du här på hemsidan via fliken karriär.

Hillevi Ottosson,
Biträdande chefsjurist