Redovisningsekonomer

Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med säte i Malmö och kontor även i Växjö. Byrån har ca 35 anställda varav ungefär hälften är processförande tvistemålsjurister som hjälper våra kunder inom hela det affärsjuridiska fältet. Vid sidan av den juridiska avdelningen har byrån en stor inkassoavdelning som driver in pengar summariskt till våra och våra samarbetspartners kunder.

 

Nu söker vi två redovisningsekonomer till vår ekonomiavdelning.

 

Ekonomiavdelningen ansvarar för Nordbros interna ekonomi vilket innebär sedvanlig löpande bokföring, skatteredovisning, fakturering och löneadminstration. Avdelningen ansvarar också för att all klientmedelshantering bokförs rätt och att avräkningar till följd av depositioner och  förlikningslikvider blir korrekt redovisade.  Du och din kollega kommer således att vara spindlarna i nätet när det gäller de klientmedel som flyter in och ut ur bolaget. Samtidigt kommer du jobba nära bolagets VD med budgetering och resultatuppföljning.

 

Ekonomiavdelningen har också en del externa kunder som vi hjälper med löpande bokföring, löneadministration, periodbokslut och årsredovisning. Arbetsuppgifterna är därför väldigt varierande och du sköter kundernas redovisning från ax till limpa. Avdelningen har internt stöd av en auktoriserad revisor som sitter i Nordbros lokaler. Hans uppgifter är att ge råd vid komplexa frågeställningar och vara ett allmänt bollplank så att du är i ständig utveckling.

 

Personen vi söker gillar variation! Dels den som kommer av att utföra såväl enklare som komplexa uppgifter, dels den som kommer av att arbeta såväl internt mot byråns medarbetare som externt mot byråns klienter. Du är strukturerad och gillar att förfina processer och arbetssätt.

 

 

DU HAR

– Minst tre års erfarenhet av löpande bokföring, lönehantering och bokslutsarbete

– Lätt för att uttrycka dig enkelt och välformulerat i skrift och tal, samt är pedagogisk och förtroendeingivande.

– En genuint positiv attityd och ett driv som gör att du både kan arbeta självständigt och ingå i vårt team.

 

Vi erbjuder kompetenta och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor samt underbara lokaler i hjärtat av Malmö. Därutöver får du möjligheten att ta del av de fördelar som följer av att arbeta på en modern och expansiv byrå. Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan till angiven mailadress. Vänligen bifoga CV, betyg och personligt brev. Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan snarast, dock senast den 30 november 2018. Tillträde sker så snart som möjligt.

 

För mer information om oss och vår verksamhet kan du besöka www.nordbro.com och har du några frågor får du gärna höra av dig till Sara Nilsson, 0770-221622. Vi emotser din ansökan som du skickar till sara@nordbro.com