Nordbro söker processjurister

Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med säte i Malmö. Verksamheten omfattar hela det affärsjuridiska fältet och de offentligrättsliga delar som är relevanta för företag. Vi företräder våra klienter i och utanför domstol och våra klienter består av små och medelstora företag inom alla branscher i hela Sverige.

 

Byrån söker kontinuerligt skickliga jurister och just nu söker vi jurister som har intresse för köp-, entreprenad- och processrätt.

 

Som jurist på Nordbro kommer du att ge råd och biträda våra klienter inom ett brett fält, men också få möjlighet för specialisering. Du kommer redan från början att arbeta självständigt med avtal, rådgivning och processer, men med ett välorganiserat stöd och med handledning från erfarna kollegor i den mån behovet finns.

 

Du har

– Jur. kand.-, LL.M.- eller Aff. jur. mag.-examen.

– Minst 2 års arbetslivserfarenhet från annan byrå, myndighet eller domstol.

– Mycket goda juridiska kunskaper och god analysförmåga.

– Lätt för att uttrycka dig enkelt och välformulerat i skrift och tal, samt är pedagogisk och förtroendeingivande.

– En genuint positiv attityd och ett driv som gör att du både kan arbeta självständigt och ingå i vårt team.

– Vana vid kundhantering är även starkt meriterande.

 

Vi erbjuder kompetenta och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor, goda karriärmöjligheter samt underbara lokaler i hjärtat av Malmö. Därutöver får du möjligheten att ta del av de fördelar som följer av att arbeta på en modern och expansiv byrå.

 

Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan till angiven mailadress. Vänligen bifoga CV, betyg och ett personligt brev. Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 november 2018.

 

För mer information om oss och vår verksamhet kan läsa vidare här på vår hemsida och har du några frågor får du gärna höra av dig till chefsjurist Klara Östberg, 040–238070. Vi emotser din ansökan som du skickar till klara@nordbro.com