Ta nästa steg i din karriär hos oss

Var du än befinner dig i din yrkeskarriär kan det finnas en plats för dig i vårt lag.

jurist_karriar-1_v2

Som expansivt företag är vi alltid intresserade av att få in jobbansökningar, även om någon specifik annons inte skulle ligga ute för tillfället. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga och en miljö som skiljer sig från vanliga byråer inom områdena affärsjuridik, inkasso och redovisning. Om du har rätt utbildning och kompetens, samt tycker att vårt koncept och våra arbetsområden verkar intressanta och spännande, ser vi alltid fram emot din intresseanmälan. Fyll då i kontaktformuläret längst ned på sidan och bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Hanna Nilsson Jurist

En dag på Nordbro med Hanna

“Stämningen på arbetsplatsen är prestigelös…”

På Nordbro är ingen dag den andra lik. Arbetsuppgifterna för samtliga som arbetar hos oss är varierande och spännande. På morgonen när man stiger in genom dörren till kontoret vet man aldrig hur dagen kommer att bli. Som jurist på obeståndsgruppen består våra dagliga sysslor till största delen i att på ett eller annat sätt hjälpa våra kunder med råd och lösningar på hur de på bästa sätt får betalt för sitt utförda arbete eller sina sålda varor.

Dagarna är fyllda av trevliga kundsamtal, utmanande juridiska frågeställningar samt många skratt tillsammans med kollegorna. Stämningen på arbetsplatsen är prestigelös och vi hjälps alla åt, allt för att våra kunder ska vara nöjda med det arbete som vi utför och för att alla kollegor ska trivas.

Hanna Nilsson
Jurist, Nordbro

Är du den vi söker?

För dig som är jurist

Våra jurister arbetar inom hela det civilrättsliga fältet, med tonvikt på affärsjuridik. Vår tanke är att en skicklig jurist är generalist i botten, men att varje medarbetare ska utveckla sina specialområden beroende på intresse och kompetens. Därmed kommer du att vara i ständig utveckling.

Du kommer att företräda kunder i tvistemål, från de första kontakterna med motparten till domstolsförhandlingar. Därför är det viktigt att du trivs med att vara i rampljuset. Vidare kommer en del av din tid att ägnas åt rådgivning inom ramen för byråns företagspaket. Uppgifterna ställer höga krav på dina juridiska kunskaper och på din kommunikationsförmåga. Du måste därutöver vara strukturerad, noggrann, ansvarsfull och ha ett genuint intresse för näringslivet.

För att skapa goda förutsättningar för framgång kommer du att få ett gott handledningsstöd och ingå som en spelare i vårt lag, där vi både har stark laganda och plats för individualitet.

Nordbro söker just nu en jurist med inriktning på bolags- och associationsrätt. Är du den vi söker? Skicka ansökan redan idag!

Personligt brev, CV och betyg skickas till vår chefsjurist Klara Östberg: klara@nordbro.com

 

 

Är Nordbro byrån för dig?

Fyll i formuläret och bifoga ditt CV. Välkommen med din ansökan!