Jurist till Nordbro

Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med säte i Malmö. Verksamheten omfattar hela det affärsjuridiska fältet och de offentligrättsliga delar som är relevanta för företag. Vi företräder våra klienter i och utanför domstol och våra klienter består av små och medelstora företag inom alla branscher i hela Sverige.

 

Byrån söker kontinuerligt duktiga jurister och just nu söker vi jurister som har kompentens och intresse för köp-, entreprenad- och processrätt.

 

Som jurist på Nordbro kommer du att ge råd och biträda våra klienter inom ett brett fält, men också få möjlighet för specialisering. Du kommer redan från början att arbeta självständigt med avtal, rådgivning och processer, men med ett välorganiserat stöd och med handledning från erfarna kollegor i den mån behovet finns.

 

Du har

* Jur. kand.-, LL.M.- eller Aff. jur. mag.-examen.

* Mycket goda juridiska kunskaper och god analysförmåga.

* Arbetslivserfarenhet från annan byrå, myndighet eller domstol.

* Lätt för att uttrycka dig enkelt och välformulerat i skrift och tal, samt är pedagogisk och förtroendeingivande.

* En genuint positiv attityd och ett driv som gör att du både kan arbeta självständigt och ingå i vårt team.

* Vana vid kundhantering är även starkt meriterande.

 

Vi erbjuder kompetenta och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor, goda karriärmöjligheter samt underbara lokaler i hjärtat av Malmö. Därutöver får du möjligheten att ta del av de fördelar som följer av att arbeta på en modern och expansiv byrå. Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan till angiven mailadress.

 

Vänligen bifoga CV, betyg och ett personligt brev. Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan snarast, dock senast den 28 mars 2018. Tillträde sker så snart som möjligt.

 

För mer information om oss och vår verksamhet kan du besöka www.nordbro.com och har du några frågor får du gärna höra av dig till Klara Östberg, 040-238070. Vi emotser din ansökan som du skickar till klara@nordbro.com .