Inkassoadministratör & kontorsassistent

 

Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med säte i Malmö. Våra kunder består av små och medelstora företag inom alla branscher i hela Sverige. Verksamheten omfattar hela det affärsjuridiska fältet och de offentligrättsliga delar som är relevanta för företag. Förutom att biträda våra kunder i och utanför domstol, driver vi även in deras fordringar summariskt genom vår inkassoavdelning. Byrån erbjuder också redovisnings- och ekonomitjänster.

 

Byrån söker nu en person för en kombinerad tjänst som kontorsassistent och inkassoadministratör. I rollen som inkassoadministratör kommer du att vara en viktig del av det lag som hjälper våra kunder att driva in sina fordringar summariskt. Avdelningen arbetar med stora mängder data och en stor del av tjänsten avser att kontrollera inkommande ärenden och se till att inkommande post registreras på rätt ställe. Den vi söker gillar därför skarpt att hjälpa kunder och har troligen erfarenhet av kundservice sedan tidigare.

 

I rollen som kontorsassistent kommer du att ha ansvaret för all service kopplad till kontoret. Du kommer att vara kontorets allt-i-allo och se till att allt flyter smidigt på kontoret. Arbetsuppgifterna kommer att vara väldigt varierande och kan innefatta allt från att sköta inköp av kontorsmaterial och mat till att vara den som alltid ser till att kontorsmiljön håller högsta klass.

 

DU HAR

* Datorvana.

* Ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

* Lätt för att behärska det svenska språket.

* Troligen en förkärlek till att-göra-listor.

* Ett strålande humör och nära till skratt.

* Handlingskraftig och initiativtagande.

 

Vi erbjuder trevliga kollegor och fina lokaler i hjärtat av Malmö.

 

Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan till angiven mailadress. Vänligen bifoga CV, personligt brev samt betyg. Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 mars 2018. Tillträde sker så snart som möjligt.

 

För mer information om oss och vår verksamhet kan du besöka www.nordbro.com och har du några frågor får du gärna höra av dig till Klara Östberg, 040–238070.